Michael Nobbe – Helemaal goed nieuwe single

by / zondag, 13 maart 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De winter is bijna voorbij. Het wordt weer wat warmer en de sneeuwklokjes komen op. De donkere dagen laten we achter ons en het is weer langer licht. De lente is in aantocht, tijd voor vrolijkheid en vlinders in de buik.

Michael Nobbe komt met een vrolijke feel good single. De zingende opticien deed in 1997 mee aan de Soundmixshow als Gerard Joling en was daarmee op de Nederlandse tv te zien. Daarna kreeg hij een contract bij Joop van den Ende en gaf hij optredens in Showbizzcity in Aalsmeer. Verder zong hij samen met Wolter Kroes, Mick Harren en Sugar Lee Hooper.

Toen werd het even stil rondom Michael. De zanger besloot te stoppen met zingen. Het onzekere bestaan in de muziekwereld lag hieraan ten grondslag. Hij richtte zich op zijn werk als opticien.

Nu komt hij toch weer met een nieuwe single. “Het begon weer te kriebelen” legt Michael Nobbe uit “zingen is mijn lust en mijn leven.”

De nieuwe single van Michael Nobbe draagt de titel “Helemaal goed” het nummer is geschreven door Pascal de Vormer. Hij schreef hits voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Danny Nicolay en Rob Zorn. Pascal is met Ton Verkooyen ook verantwoordelijk voor de productie van de track.

“Helemaal goed” is dus een vrolijk nummer dat is uitgebracht door Blue Ocean Records. Michael Nobbe hoopt op een notering in de Single top 100. “Dat is mijn droom.” Aldus de zanger.

“Helemaal goed” is te downloaden bij alle grote downloadportals.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om Helemaal Goed van Michael Nobbe te downloaden.

Klik HIER om Helemaal Goed van Michael Nobbe te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP