Scoor een hit met Blue Ocean Records

by / woensdag, 02 maart 2011 / Published in muziekindustrie, Nieuws

Blue Ocean Records is het platenlabel van Ray Hardorff. Ray maakte diverse hits o.a. “Meisjes van de nacht” “Haar rode lampie” en “Op de camping.” dit samen met auteurs Pascal de Vormer en Jakob Hut. Ray is eind 2009 Blue Ocean Records begonnen. Dit als onderdeel van muzieksite oranjemuziek.nl dat ook de site amusementtips.nl heeft.

Blue Ocean Records brengt producties uit van Bekende Nederlandse artiesten en van talent. Omdat de fysieke single nog maar nauwelijks wordt verkocht richt het platenlabel zich vooral op de digitale single markt. Denk aan de grote downloadportals zoals die van Radio 538, ITunes, SBS6, Zazell, Downloadmusic etc.

Blue Ocean Records heeft al veel hits gescoord. Zo waren er de top 100 noteringen van Rebecca (Popstars), Ray van der Heijden, Mark Enthoven, Mark Fledderman, Angela Groothuizen, Pascal de Vormer, Gijs de Vormer, De Meiden uit Leiden, Remco van Veld, Gabriello, Alex West, Ringo & Def Rhymz en de top 10 notering van Chris de Roo. Verder behaalde Blue Ocean Records al zes Gouden Awards. Daarnaast deed het platenlabel de promotie van het campagnelied “Just stand up” voor KWF Kankerbestrijding. Dit met o.a. Waylon, Alain Clark, Nikki, Edsilia Rombley en Dewi.

Laat je single uitbrengen en promoten door Blue Ocean Records

Ben je artiest en heb je een kant en klaar goed liedje (dus ingezongen en gemixt in een studio) dan kan je je single digitaal laten uitbrengen door Blue Ocean Records. Daarnaast verzorgen we de plug “promotie” van je single. Dit bij meer dan 4000 mediabedrijven (lokaal, regionaal landelijk) (radio, tv, kranten, magazines, internetsites) We hebben veel hele goede contacten bij de media dus ben je een goede artiest en heb je het juiste liedje dan zit je bij ons (Blue Ocean Records) goed.

We begeleiden elke artiest individueel. Dit houdt in dat we een plan opstellen zodat je single meer kans maakt om in de Single top 100 te komen. Vaak hebben artiesten wel fans maar weten ze niet goed hoe ze deze kunnen enthousiasmeren om legaal te downloaden. Wij helpen je op weg naar het succes. Dit naar Amerikaans voorbeeld.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het digitaal uitbrengen van  de single op Blue Ocean Records inclusief een grote promotie (plug) kost in totaal 750 euro ex BTW. Dan komt je single uit, wordt er een hoesje gemaakt, de single wordt aangemeld bij GFK Dutchcharts voor de hitlijsten,  de plug (promotie) inclusief alle persberichten worden door ons verzorgd en we gaan een plan maken om de charts binnen te komen.

Videoclip:

Het uitbrengen en de promotie van de digitale single kost dus 750 euro exclusief BTW. Wil je ook een videoclip dan kan dat ook. Een goede clip voor de clipzenders als TV Oranje en Sterren.nl en Youtube kan je bij ons opnemen vanaf 750 euro ex BTW. Afhankelijk van wat je wilt.

Spreekt dit je aan en wil je een single uitlaten brengen door Blue Ocean Records? Neem dan contact op:

Mail: info@blueoceanrecords.nl

Of bellen naar 06-21414671

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

TOP