Kevin Hellenbrand – Good Times single en videoclip

by / dinsdag, 01 maart 2011 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Kevin Hellenbrand, voormalig zanger van de populaire popgroep Ch!pz, heeft zijn eerste solo single uitgebracht op 26 februari. De single Good Times kan het best omschreven worden als catchy met dance- en R&B invloeden en zal zeker de tieners aanspreken.

Als bonustrack is Alright toegevoegd; deze track is een hommage aan zijn vader, die eind vorig jaar plotseling overleed aan een hartstilstand.

Naast een solocarrière heeft Kevin ook een succesvolle dansschool in Brunssum (Limburg), waar vele honderden jongeren al kennis konden maken met de nieuwe tracks van Kevin. In het kader van de release zal Kevin te gast zijn bij vele radio- en TV zenders en zal hij natuurlijk op het podium staan voor vele shows!

De videoclip, welke opgenomen is in discotheek Peppermill te Heerlen staat online en is en kan je hieronder bekijken.

Good Times en Alright zijn geschreven en geproduceerd door Spikey Spike (o.a. Yes-R en Sita), de videoclip is geregisseerd en opgenomen door PixelHeaven (o.a. Roger Sanchez, Mitch Crown).

Klik op de button en download Good TimesDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button en download AlrightDownload de track DRM-vrij!Klik op de button en download Good TimesDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button en download AlrightDownload de track DRM-vrij!


Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP