De Mannen van Brabant – Er zwerft een cowboy door Tirol single en videoclip

by / dinsdag, 01 maart 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Met de nieuwe feestsingle Er zwerft een cowboy door Tirol op zak is het duo De Mannen van Brabant klaar voor een nieuw seizoen vol feest! Als bonusmateriaal zijn de eerder verschenen single Confetti & slingers, de meezing versie van Er zwerft een cowboy door Tirol en de videoclip van Confetti & Slingers toegevoegd aan de single.


Met een overvolle agenda rondom de carnaval,  zal het duo menig publiek aan het hossen krijgen. Maar, Er zwerft een cowboy in Tirol is zeker geen carnavals single, volgens de heren is het een feestsingle! Volgens ons zit daar nauwelijks verschil in maar oke. De heren zullen o.a. te gast zijn bij Omroep Brabant en vele radiozenders.

De single is Er zwerft een cowboy door Tirol is de logische opvolger van de zomerse track Ik heb je lief, welke twee weken in de Single Top 100 stond. Met deze track trok het Brabantse duo door heel Nederland voor radio- en TV opnames en natuurlijk de nodige optredens.

Klik HIER om de single te downloaden.

Klik HIER om de single te downloaden.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP