Secret Story: Alexander Varga, Servio Switzer en Maik Bos genomineerd

by / maandag, 28 februari 2011 / Published in Nieuws, Televisie

Alexander Varga (Alex), Servio Switzer en Maik Bos zijn door de dames van het Secret Story huis genomineerd. Een van de heren zal a.s. donderdag tijdens de derde eliminatieshow het huis der geheimen moeten verlaten.

Vorige week moest Cynthia Lansheuvel de Secret Story villa verlaten. Ze werd door de mannen genomineerd samen met Aafke Feenstra en Laura Vellekoop. Cynthia kreeg de minste stemmen van de kijkers. Haar geheim is dat ze dakloos is geweest.

De eerste afvaller van het programma was Jurien Rosevink.

A.s donderdag zal dus de derde bewoner het huis in Portugal verlaten…. Wie zal dat zijn? Het lijkt erop dat Alexander de rol van Cynthia heeft overgenomen. Veel bewoners noemen hem het pispaaltje van de groep. Maar dinsdag werd bekend dat Maik ook op jongens valt terwijl hij Monique zijn vriendinnetje in het huis dit niet tijdig heeft verteld. Monique is daar “boos” om. Is dit het einde van Maik in Secret Story? Of valt toch het doek voor Alexander? Philip heeft zijn geheim geraden. Alexander is Ridder. De kluis van Alexander is nu leeg.

Je kan het donderdag bekijken om 20:30 uur op Net 5.

Klik op de TV en bekijk Secret Story Live:

Door: oranjemuziek.nl

Klik hier om naar de meest recente aflevering van Secret Story te gaan.

Geheimen van de bewoners weten? Klik dan HIER.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


 

TOP