Carnavalskrakers 2011 domineren de Single top 100

by / maandag, 28 februari 2011 / Published in Carnaval, CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Het is bijna zover Carnaval 2011. Hoewel het feest nog moet beginnen zijn de carnavalskrakers al goed vertegenwoordigt in de Single top 100.

De Gebroeders Ko doen het goed. Ze zijn op nummer 6 van de charts te vinden met “Wunderbar” en op nummer 15 met hun single “Helikopter.”

Ook De Dikdakkers staan goed genoteerd op nummer 33 met “De Dikdakkers Dans.” Net als de singles van de Gebroeders Ko is ook deze plaat uitgebracht door Berk Music uit Eindhoven. Het platenlabel dat overigens de charts domineert met carnavalskrakers.

Andere feesthits van Berk Music in de charts zijn: Alle 13 Jaanke “Daar gaan we weer” op 41, De Alpenzusjes “Naar voor naar achter” op 43. De Double DJ’s “Goede vrienden” op 46. Rob van Daal “Kan ik daar wat aan doen” op 47, DJ Maurice feat. Huub Hangop & Gregor “Houdoe!” op 49, Zware Jongens “Dorst” op 58, One Two Trio “Supergave tijd” op 75 en Rocky Vosse op 83 met “Is Everybody Happy.”

Berk Music is dus hofleverancier betreft de feestknallers. Maar er staan meer carnavalsnummers in de charts.

Ronnie Ruysdael doet het uitstekend met “He lieve schat” op 42.Jettie Palettie staat met “Sleetje Rijden” op 62, De Sunnyboys “Ik heb zin in bier” op 64. Gerard Ekdom & Michel Veenstra ft DJ Gerrit en DJ Jordy komen binnen op 77 met “Jaalalala 2011” en De Deurzakkers zijn ook weer van de partij op 84 met “Wij doen vannacht het licht wel uit!.”

Kortom het feest kan beginnen…. Carnaval 2011.

Door: oranjemuziek.nl

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en carnavalskrakers te downloaden. Of Klik hier voor de oranjemuziek.nl downloadshop.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP