Ludieke stunt Armin van Buuren druk bezocht

by / donderdag, 24 februari 2011 / Published in Dance, Nieuws, Radio

Hilversum, 24 februari 2011 –  Gisteren stond het Leidseplein in Amsterdam volledig op zijn kop. De #1 dj ter wereld Armin van Buuren was live op het plein te zien vanuit de ‘Armin = Radio 538 Thundertruck’. Het indrukwekkende optreden was ter promotie van zijn programma ‘A State Of Trance’, dat vanaf 4 maart elke vrijdag op Radio 538 te horen is.

Geruchten over de ludieke ‘flashmob’ waren vooraf al door diverse Armin-fans onderschept, wat resulteerde in een massale opkomst. Het uiteindelijke resultaat van de verrassing was op de vele enthousiaste gezichten af te lezen.

Meer informatie: www.radio538.nl / www.arminvanbuuren.com

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP