De Deurzakkers en De Sjonnies presenteren carnavals top 30 allertijden bij RadioNL

by / donderdag, 24 februari 2011 / Published in Carnaval, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

SNEEK, 24 februari 2011 –  De Deurzakkers en De Sjonnies presenteren op donderdag 3 maart bij RADIONL tussen 15-18 uur de Carnavals Top 30 Allertijden. De Sjonnies, Friso, Paddo en Sjon de Manager, doen de aftrap en De Deurzakkers, Clemens van Bracht en Willem van Schijndel, leiden ons naar het hoogtepunt van de lijst met grootste Carnavalshits.

De lijst is samengesteld op basis van de grootste Nederlandstalige feesthits rond carnaval van de afgelopen 50 jaar. Zo vinden we niet alleen Johnny Jordaan, Ria Valk en de Twee Pinten terug in het overzicht, maar ook o.a. de Gebroeders Ko, Raymond van het Groenewoud en André van Duin. Ook De Sjonnies en De Deurzakkers hebben een notering in de lijst.

Carnaval, dit jaar van 6 tot en met 8 maart, is voor beide acts een belangrijke periode. De Deurzakkers staan al 36 jaar samen op het podium en hun troef voor 2011 is de single ‘Wij doen vannacht het licht wel uit’. “Wij zijn heel kritisch wat onze liedjes betreft, want er wordt van ons ook iets verwacht en de mogelijkheden in de media zijn nogal veranderd. Het kwartje moet meteen vallen….oftewel goeie kreet en ’n goeie melodie”, aldus het duo.

De Sjonnies staan in totaal al meer dan 18 jaar op het podium, waarvan 1 jaar in de huidige samenstelling. Eind vorig jaar werden ze nog onderscheiden met een Party Oeuvre Award. Het trio blies de oude feesthit ‘ Hallo Hallo’ van Corry van Gorp nieuw leven in voor deze carnavalsperiode.

RADIONL is een bijna landelijk commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma’s als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echt RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Grad Damen, Frans Duijts, Sieneke en Helemaal Hollands met de hits van toen en nu. Het programma Morgenstond won twee jaar geleden de Radio Ring 2009, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland.

Kijk op radionl.fm voor de frequenties.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP