Eerste editie ENERGY | The Network voorbij (foto’s)

by / zondag, 20 februari 2011 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws

UTRECHT – De eerste editie van ENERGY | The Network, de opvolger van Trance Energy zit erop. Het is meteen duidelijk waarom er een naamswijziging is doorgevoerd. Waar bij de vorige versies de nadruk lag op Trance Music is er nu duidelijk een verschuiving te horen naar House Music. Het lijkt erop alsof organisator ID&T gekozen heeft voor een verruiming van de muziekstijlen om zo een breder publiek te kunnen trekken.

Tiësto @ ENERGY | The Network

Tiësto @ ENERGY | The Network

Bij de Trance Energy fans is er echter wel teleurstelling waarneembaar. Jaren lang was dit evenement HET evenement op het gebied van Trance Music.

Toch had de organisatie grote namen weten te strikken. Meest bekende naam was natuurlijk wel Tiësto. Deze Nederlandse DJ is bijna niet meer op Nederlandse bodem te horen. De laatste tijd zwerft hij over alle delen van de wereld om zijn muziek ten gehore te brengen.

Andere grote namen waren Sander van Doorn, de maker van de Trance Energy 2010 Anthem, Hardwell, Ferry Corsten, Jochen Miller, Sander Kleinenberg, Moguai, Marco V en Avicii (A.K.A. Tim Berg). Deze sterke line-up zorgde er toch voor dat er dat de bezoekrs van 21:00 tot 07:00 uur uit hun dak konden gaan.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP