Pascal de Vormer – Jacqueline Carnavalskraker 2011 in digitale tijdperk

by / maandag, 07 februari 2011 / Published in Carnaval, CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Binnenkort is het weer zover. Dan zijn honderdduizenden Nederlanders weer gekleed in de mooiste en meest kleurrijke outfits. Het is feest…. natuurlijk wordt het in Noord-Brabant en Limburg groots gevierd. Maar ook in andere provincies en plaatsen wordt de laatste hand gelegd aan het bouwen en versieren van de praalwagens. De dansmariekes maken zich op voor de generale repetitie en ook Prins Carnaval is er weer helemaal klaar voor.

Kortom Carnaval 2011!.

Er zijn natuurlijk al weer de nodige feestplaten op de markt, maar die van Pascal de Vormer mag er ook zeker zijn. De singer/songwriter geboren en getogen in Urecht houdt wel van een feestje en natuurlijk van feestmuziek. Hij schreef hits voor o.a. Rob Zorn, Dario, Danny Nicolay en Rob Ronalds. Eind 2010 was het dan eindelijk zover. Pascal scoorde zelf als zanger een hit met het nummer “Denk niet dat ik niet aan je denk” De track werd goed gedraaid op de Nederlandse radio en stond 5 weken genoteerd in de Single top 100.

En nu komt Pascal met de opvolger. Zijn nieuwe single draagt de titel “Jacqueline” en is geschreven door P.Pruysenaere. Hoewel het niet een uitgesproken carnavalsnummer is blijft de kans groot dat het nummer tijdens de feestdagen word opgepakt. Dus ook Pascal gaat voor een carnavalskraker.

De hoes van de single is ietwat gewaagd. “Tja als je nummers maakt als Meisjes van de nacht en Haar rode lampie, dan mag ook dit singlehoesje wel iets pikants hebben, Ik vind een beetje ondeugend altijd wel spannend.” Aldus Pascal.

Het nummer is digitaal uitgebracht door Blue Ocean Records die de laatste tijd veelvuldig met tracks in de hitlijsten staan. “De tijden zijn veranderd….verkocht je vroeger nog heel veel fysieke singles….dat is nu wel anders. Het draait nu allemaal om legale downloads. Aan de ene kant zullen mensen dat jammer vinden. Maar aan de andere kant is het ook wel weer zo dat de nieuwe media (internet) heel veel nieuwe mogelijkheden biedt. Denk alleen maar aan YouTube en de social media-sites zoals Hyves, Twitter en Facebook. De jongens van Blue Ocean Records doen ook de promotie van de single. Ook dit gebeurd voor het grootste gedeelte digitaal. We bereiken nu duizenden media-bedrijven…..Iets wat vroeger echt niet mogelijk was.” Zo vertelt Pascal.

De single “Jacqueline” is te downloaden bij alle grote downloadportals en wie weet zien we Pascal binnenkort weer terug in de charts.

Door: oranjemuziek.nl

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP