Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG
Jan Smit commentator Eurovisie Songfestival 2011 | oranjemuziek.nl

Jan Smit commentator Eurovisie Songfestival 2011

by / woensdag, 26 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Jan Smit zal samen met Daniël Dekker het commentaar leveren bij het Eurovisie Songfestival 2011.

Dit schrijft De Telegraaf vandaag.

Jan Smit en Daniël Dekker zijn de vervangers van Cornald Maas. Deze werd ontslagen omdat hij zich via Twitter negatief had uitgelaten over Sieneke.

De 3JS zullen Nederland 12 mei vertegenwoordigen in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De Volendamse groep hoopt natuurlijk op een plekje in de finale.

A.s. Zondag wordt het liedje gekozen dat de 3JS zullen gaan zingen tijds het ESF. Het Nationaal Songfestival is zondag live te zien bij de Tros op Nederland 1.

Foto: Jim Plasman

Door: oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Jan Smit Kaarten

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP

Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG