Jan Smit geopereerd aan poliep op stembanden

by / maandag, 24 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Vandaag, 24 januari, is Jan Smit in het Rotterdamse Ikazia ziekenhuis succesvol geopereerd aan een poliep op zijn stembanden. Nadat hij afgelopen week te gast was bij De Wereld Draait Door, waar ook Caro Emerald en KNO-arts Jaap van Twisk aanwezig waren, maakte hij een afspraak voor een routinecheck. Hoewel hij geen klachten had en geen enkel probleem had met zingen, bleek er toch sprake te zijn van een poliep. Door het uitvallen van een andere afspraak kon Smit op korte termijn terecht voor een operatie.

Drie jaar geleden heeft Jan Smit ook een operatie aan zijn stembanden gehad, echter toen was dat een ingreep aan groeven op zijn banden, een aangeboren aandoening. Door de operatie zal Jan enige tijd stemrust moeten nemen en de komende maanden niet kunnen optreden.

Smit voert momenteel de hitlijsten aan met zijn single “Niemand Zo Trots Als Wij”.

Foto: Artist & Company

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP