Arie Ribbens – Met jouw word ik 100 carnavalskraker 2011

by / maandag, 24 januari 2011 / Published in Carnaval, CD Releases, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Deze week wordt de nieuwe CD single ”Met jou word ik honderd”, van Arie Ribbens uitgebracht. De 73-jarige feestzanger was vanwege een ernstige ziekte geruime tijd uit de roulatie maar nu is hij terug! En hoe! De nieuwe CD single ”Met jou word ik honderd” is een liedje met een hoog meezing gehalte en met de carnavalsdagen voor de deur is het een echte feestkraker. Naar verwachting wordt het een hit! Gezien de ellende van de afgelopen jaren waarmee deze sympathieke zanger werd geconfronteerd – hij had longkanker maar is daarvan inmiddels genezen verklaard – wordt hem dit succes van harte gegund. Op de nieuwe CD single staan 2 tracks; ”Met jou word ik honderd” en ”Omdat ik van je hou”.

Arie Ribbens, geboren en getogen te Eindhoven, bracht in de jaren tachtig diverse grote hits uit zoals o.a. ”Brabantse nachten”, ”Polonaise Hollandaise” en ”Vanavond gaan we stappen.” Allemaal feestnummers van de bovenste plank. Zijn nieuwste CD single ”Met jou word ik honderd” vormt daarop geen uitzondering.

Het nieuwe liedje wordt door Arie Ribbens gezien als een ode aan zijn vrouw die hem gedurende zijn ziekteperiode op een geweldige manier bijstond. ”Zonder haar steun en liefde had ik het zeker niet gered”, aldus de zanger. Zijn leeftijd ziet hij zeker niet als een bezwaar om weer te gaan optreden. In de videoclip van de CD single is te zien dat Arie zich vol overgave in het feestgedruis stort en voorop gaat in de polonaise. De videoclip werd opgenomen in Arie’s favoriete kroegje in Uelsen in Duitsland waar hij momenteel woont.

De CD single ”Met jou word ik honderd” werd opgenomen in de studio van Martin Sterken te Exloërmond. De videoclip werd opgenomen door Roel Roelofs Video Productions uit Hoogeveen.

Klik op de button om Met jou word ik 100 te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Omdat ik van je hou te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Met jou word ik 100 te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Omdat ik van je hou te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP