Jan Smit platina single award – Niemand zo trots als wij

by / vrijdag, 21 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De nummer 1 hitsingle “Niemand Zo Trots Als Wij” van Jan Smit behaalde binnen een week na de release al de gouden status. Vanochtend kreeg Jan te horen dat het drieluik, dat op 7 januari uitkwam, nu ook de platina status heeft bereikt voor de verkoop van alleen al meer dan 20.000 fysieke exemplaren. Een geweldige prestatie in deze tijd, waarin de verkoop van fysiek product steeds meer onder druk staat.

Vanochtend werd de 25-jarige Volendammer in zijn woonplaats overvallen door een tv-ploeg, die hem verraste met een platina award voor de single “Niemand Zo Trots Als Wij”. Smit schreef de single naar aanleiding van de geboorte van zijn dochter Emma, 17 november jl.

Foto: Artist & Company

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP