Column De meiden uit Leiden: Geels nieuwjaarsparty en Oh oh (Cherso) Den Haag

by / vrijdag, 21 januari 2011 / Published in Meiden uit Leiden, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Oranje Column

Zooooooooo we zitten gewoon al weer midden januarie, tijd vliegt.

Wij willen iedereen een heerlijk jaar toe wensen met veel lol,  gezelligheid,  liefde en in goede gezondheid.

Het jaar begon voor ons Meiden met de griep….ja ….. alle drie …….net als een Siamese drieling hadden wij net als heel Nederland die vreselijke griep….. hoesten ……kotsen….. spierpijn alles er op en er aan en wij hadden echt niet de kracht om maar 1 voet voor de ander te zetten laat staan te dansen. Maar gelukkig ging ook bij ons die griep weer over. 
En stonden we 1 week laten op een nieuwjaarsfeest  in Zwijndrecht.Waar wij weer ons dingetje  mochten doen….

Ieder feest is altijd anders en daarom weet je weet nooit hoe het loopt en dat is ook het leuke er van.Dit keer hadden we een vaag vermoeden toen we aan 1 tafel 10 mannelijke Ieren….tenminste dan denken we……kunnen ook Engelse zijn…….zaggen zitten met heel veel bier maar dan bedoelen wij ook heel veel bier.  Nou laten we zeggen ze trokken nog net niet onze jurkjes aan ……..ja lees goed niet uit…………….maar wilde alle pasjes leren van de Jodeljump tot de Lasso.  Nou dat was gelijk gezellieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.  Ach… met ons kan je alle kanten uit wij zijn niet zo moeilijk. En de stemming zat er gelijk in dus de avond was gewoon weer om gevlogen.

En zo vliegen de dagen voor bij. Wij meiden hebben het er maar druk mee buiten onze gewone banen alle feesten af soms worden we geboekt en soms gaan we zelf naar een feest.Zo belanden we ook in Den Haag bij een concert van JMT  Janah, Mike en Tino een soort van Haagse toppers gaven een super leuk concert……met alles er op en er aan.
De dag er na stonden we weer in Bobs partysaloon op een feestje van van Geels, waar diverse Award werden uitgereikt aan alle Nederlandse talenten Bn’ers, nieuwkomers enz.

Tussen Wesley Klein en Marco Borsato en Wolter Kroes is het dan een leuk vermaak in allerlei zalen voor heel veel publiek.  Dus voor ons was het dan ook geen straf hier te verblijven op maandagavond tot weer een uur of 3 s’nachts….owwwwwwwww soms hebben wij er ook geen kracht meer voor.Maar we kunnen gewoon niet weg als het gezellig is.
Tja en dan word het ook weer dinsdag ,…….@#%$ ….dan moet je weer naar je werk en dat valt ook voor ons de Meiden uit Leiden soms niet mee. Maar dan hebben we wel weer een weekje de tijd om recht te trekken. Wat gaat volgende week weer brengen….nou dit weekend hebben we het even rustig ….maar ja….dat dachten we vorige week ook.
Tot op het volgende feestje

Dikke kus van ons,

De Meiden Uit Leiden

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

TOP