RadioNL Nederlandstalige top 30 week 3 2011

by / donderdag, 20 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Net als vorige week staat Jan Smit op nummer 1 in de RadioNL Top30. De hitlijst met de beste Nederlandstalige hits van dit moment. Hij doet dit met het nummer “Niemand zo trots als wij.” De single heeft inmiddels de gouden status behaald.

Op nummer 2 vinden we deze week Helemaal Hollands. Ze zijn ook de meest opvallende stijger….Het nummer “Omdat ie zo mooi is klimt namelijk 7 plaatsen van 9 naar 2. Dit gaat ten koste van Jan Leliveld. De zanger zakt met “Vriendschap” van 2 naar 5.

Ook nieuw in de top 3 van de hitlijst is Sieneke. De zangeres gaat 3 plaatsjes omhoog van 6 naar 3.

De nieuwkomers:

De hoogste binnenkomer deze week is John de Bever met “De kleine Leugenaar” op plaats 11. Verder verwelkomt RadioNL: Wolter Kroes “Laten we gaan” op 14, Rob de Nijs “Nog steeds geen Rock & Roll op 23, Grad Damen met “Santa Maria” op 26, en ook Wim Leys is binnen in de charts op nummer 30 met “Shout!, Shout!”

De RadioNL Top 30 is elke vrijdag te beluisteren op de zender tussen 15:00 en 18:00 uur. Je kan dit doen via de player links op deze site, maar natuurlijk ook via de kabel en de ether.

Kijk op radionl.fm voor de frequenties.

Klik hier om de hele lijst van de RadioNL top 30 te bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Nummers Downloaden? Klik HIER EN GA NAAR DE DOWNLOADSHOP

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP