Christina Aguilera dronken in bed van Jeremy Renner

by / woensdag, 19 januari 2011 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Christina Aguilera heeft dronken in het bed van een acteur gelegen. Dit meldt De Telegraaf vandaag. De zangeres was op het verjaardagsfeest van acteur Jeremy Renner. Waarschijnlijk was het feestje niet spannend genoeg…. Christina besloot stom-dronken in het bed van de acteur te kruipen. Dit meldt US Weekly.

“Iemand kwam mij halen om te zeggen dat ze in mijn kamer was. Ik deed de deur open en vroeg wat ze aan het doen was. Ze kon niets uitbrengen en haar vriendje was haar rug aan het masseren” Aldus acteur Jeremy Renner.

Door: oranjemuziek.nl

Door: oranjemuziek.nl

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP