Chantal Janzen niet om geld weg bij Avro

by / woensdag, 19 januari 2011 / Published in Nieuws, Televisie

Chantal Janzen is niet vertrokken bij de Avro omdat de musicalster te veel geld wilde verdienen bij de Avro. Dit meldt De Telegraaf vandaag. Janzen is vertrokken bij de omroep omdat ze de geen nieuwe uitdaging meer kreeg bij de omroep.

“Het leek wel of ik veel geld had gevraagd of het programma Tussen Kunst en Kitsch wilde overnemen. Maar dat was helemaal niet aan de hand. Ik ben zelf weggegaan.” Aldus Chantal Janzen woensdag in de krant.

De presentatrice is inmiddels in gesprek met een aantal partijen: “Het zou best kunnen dat ik binnen een paar dagen nieuws heb. Ik hoop dat ik ergens behalve bijvoorbeeld spelletjes presenteren ook mag acteren. Dat doe ik in het theater graag en zou ik op tv ook leuk vinden. Talentenshows zoals Idols, dat ik vier jaar geleden bij RTL met Martijn Krabbé heb gedaan, wil ik niet doen. Dat moet ik ook niet willen omdat ik verstand heb van zingen. Ik had destijds een beetje moeite met mijn rol. Ik kon niet onbevangen vragen of er iets fout ging. Door mijn vak hoorde ik al wat er fout was. En dat kon ik dan niet zomaar zeggen. Ik zat tenslotte niet in de jury.”

Bij welke omroep of zender Janzen aan de slag gaat is dus nog even afwachten.

Door: oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Petticoat kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


    Klik hier om naar de artiestenpagina van Chantal Janzen te gaan en een clip te bekijken.

    Klik hier om naar alle berichten van Chantal Janzen te gaan.

    TOP