Column Djumbo: Afscheid van Svenja en nieuw lid Samantha

by / dinsdag, 18 januari 2011 / Published in Column Djumbo, Kids, Nieuws, Oranje Column

Jeetje, wat een verandering binnen Djumbo! Jullie hebben op deze site al kunnen lezen dat Svenja Djumbo heeft verlaten en dat we Samantha voorgesteld hebben aan fans en pers…..

Het liep de laatste tijd al niet helemaal lekker met ons drietjes en na veel praten heeft Svenja heeft onlangs besloten om Djumbo te verlaten, via haar Twitter liet ze het volgende weten aan fans en media: “Het klopt inderdaad dat ik de keuze heb gemaakt te stoppen met Djumbo. Na zeven mooie jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en wil ik verder groeien. Ik wil alle fans bedanken voor de fantastische jaren en ik wens de meiden en de nieuwe zangeres het allerbeste toe. Liefs, Svenja.”

We waren al wel aan het nadenken over een oplossing en na het zien van Samantha op TV, bij Idols, wisten we het 100% zeker. Die moet bij Djumbo komen! We zijn via via in contact gekomen met haar en hebben wat gedronken met elkaar. Gelukkig hadden we direct een hele goeie klik met elkaar en na veel gesprekken met elkaar wisten we dat we de juiste persoon te pakken hadden! Maar goed, dan ben je er natuurlijk nog niet helemaal…..

We hebben de laatste weken echt enorm veel gerepeteerd; Samantha moest natuurlijk de nummers instuderen en de dansjes onder de knie krijgen. Maar, dat ging gelukkig allemaal heel erg goed en heel erg snel. We hebben haar afgelopen zaterdag aan de fans en pers gepresenteerd. Dat was natuurlijk echt reuze spannend! Vindt iedereen haar wel leuk, botsen we niet tegen elkaar op met het dansen en al dat soort dingen schieten van te voren door je hoofd! Maar gelukkig was iedereen helemaal happy en ging alles helemaal goed! Er waren allemaal fotografen en camerateams om het vast te leggen, dus jullie zullen het vast en zeker wel ergens op TV of internet tegenkomen! We hebben echt heel lang handtekening staan uitdelen en iedereen wilde op de foto met ons, dus we zijn helemaal blij dat iedereen zo blij was! Dank jullie wel!!!

We hopen snel Samantha voor te kunnen stellen aan alle fans, dus we hopen tot heel snel! Dan krijgt iedereen weer een handtekening en gaan we op de foto met iedereen!

Volgende column vertellen we meer over de soap die we aan het opnemen zijn!

Groetjes,
Djumbo

Lindsy, Lotte & Samantha!

Klik HIER om het album Chase van Djumbo te bestellen.

Klik hier om naar alle columns van Djumbo te gaan.

Klik hier om naar alle Djumbo berichten op oranjemuziek.nl te gaan

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Djumbo te gaan en clips te bekijken.

Djumbo boeken? Klik hier voor meer info.

TOP