Jan Smit nummer 1 in Single top 100 met “Niemand zo trots als wij”

by / maandag, 17 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De onlangs  verschenen single “Niemand Zo Trots Als Wij” van Jan Smit komt is nieuw binnen op nummer één in de Gfk Dutch Charts single top 100. Het direct na de geboorte van zijn dochter Emma geschreven liedje werd eerder deze week bekroond met een gouden award voor de verkoop van ruim 10.000 exemplaren. Met “Niemand Zo Trots Als Wij” scoort de net 25-jarige Volendammer zijn dertiende nummer één hit.

De single maakt zowel bij het publiek als bij de media flink wat los, want het liedje grossiert in schijven: Paradeplaat, Hollandse Nieuwe alsook Superstream bij TMF. Daarnaast was Smit zaterdag met het nummer te zien in The Voice Of Holland en afgelopen zondag in Life 4 You. Ook maakt het nummer onderdeel uit van de Live In Ahoy’ concertspecial die TROS-televisie zondag uit zal zenden. De single is verschenen in een schitterende drieluik met in totaal maar liefst acht fonkelnieuwe liedjes.

Foto: Artist & Company

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP