Helemaal Hollands neemt lied op met luisteraars RadioNL

by / maandag, 17 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Zangers Carlo en Leo van het bekende duo Helemaal Hollands vieren dit jaar hun 10-jarig jubileum en hebben daarom samen met RADIONL een ludieke actie bedacht voor hun fans. Samen met vijf luisteraars van RADIONL duikt het duo binnenkort opnieuw de studio in om een speciale versie in te zingen van de nieuwe single ‘Omdat -ie zo mooi is’.

“Alle winnaars ontvangen na het inzingen van hun eigen RADIONL- versie een exclusief exemplaar van de single ‘Omdat -ie zo mooi is’”, leggen de heren uit. “ Alle luisteraars maken kans op de prijs, want iedereen mag meedoen. Het maakt niet uit of je nou goed kunt zingen of niet.”

Vanaf maandag 17 januari kunnen alle fans, luisteraars en andere geïnteresseerden een week lang een sms sturen naar RADIONL om kans te maken op de zangsessie met Helemaal Hollands. Op vrijdagmiddag worden de winnaars bekendgemaakt in de RADIONL & TV Oranje Top 30.

Op 28 januari verschijnt het nieuwe album van het populaire duo. Naast de huidige single bevat het album ook de top 10-hits ‘De ober’ en ‘Ben je vergeten’. Het album wordt op die dag feestelijk gepresenteerd in Volendam en uitgereikt door niemand minder dan Nick & Simon. Ook staat er een jubileumconcert op stapel in Raamsdonksveer op 30 januari en vanaf maart krijgen Carlo en Leo een eigen soap.

RADIONL is de commerciële radiozender die 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt met Nederlandstalige meezingers van toen en de hits van nu. Kijk voor meer informatie op www.radionl.fm

Klik HIER om het album Omdat ie zo mooi is van Helemaal Hollands te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP