RadioNL Nederlandstalige top 30 week 02 2011

by / donderdag, 13 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Jan Smit is de nieuwe nummer 1 in de RadioNL top 30. De hitlijst met de lekkerste Hollandse hits. Hij is deze week binnengekomen op nummer 1 met “Niemand zo trots als wij” en neemt de plaats over van René Froger die met ‘K heb je lief zakt naar plaats 3.

Jan Leliveld blijft staan op nummer 2 van de hitlijst, dit in de zesde week notering.

Opvallende stijgers zijn deze week: Henk Dissel met “Ik geloof nog steeds in jou” van 12 naar 4 en “Doe dat nooit meer” van Sieneke van 22 naar 6.

De nieuwkomers.

Jan Smit is dus de hoogste nieuwkomer in de RadioNL Top 30. De andere binnenkomers zijn: Helemaal Hollands “Omdat ie zo mooi is” op 9, Jan van Est “Een ouderwetse Hollandse Winter” op 22, Truus Trut/De Terlenka’s met “Mannen” op 25, Tim Douwsma “Winter voor Twee” op 26, Gerrie Bisschoff “Dansen is plezier voor twee” op 27, en ook Willem Bart staat genoteerd, zijn nieuwe single “De warmte van je Hartstocht” is binnen op 28.

De RadioNL Top 30 is elke vrijdag te beluisteren op de zender tussen 15:00 en 18:00 uur. Je kan dit doen via de player links op deze site, maar natuurlijk ook via de kabel en de ether.

Kijk op radionl.fm voor de frequenties.

Klik hier om de hele lijst van de RadioNL top 30 te bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Nummers Downloaden? Klik HIER EN GA NAAR DE DOWNLOADSHOP

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP