Danny de Munk presentator The Sing-Off bij SBS 6

by / donderdag, 13 januari 2011 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

Danny de Munk gaat presenteren. Dit meldt Patricia Cortie vandaag in De Telegraaf. De zanger maakt dit voorjaar zijn presentatie debuut.

In Amerika keken wekelijks tien miljoen mensen naar “The Sing-Off.” Danny gaat de Nederlandse versie presenteren voor SBS 6.

Aanvankelijk had de Munk zijn bedenkingen over alweer een talentenjacht. Maar na het bekijken van een dvd van de Amerikaanse versie was Danny de Munk verkocht.

Danny is zich nu aan het voorbereiden op zijn deelname aan “Sterren dansen op het ijs” dat programma is eind januari te zien bij SBS.

Door: oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Danny de Munk kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Danny de Munk te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Danny de Munk te gaan.

One Response to “Danny de Munk presentator The Sing-Off bij SBS 6”

  1. Johan says : Beantwoorden

    Nee, niet weer een talentenjacht. SBS6 moet eens ophouden met het slecht immiteren van andere zenders. Alles is tot nu toe al mislukt. het enige programma wat uit hun koker is en uniek is HvN. Maar verder….
    Niks….en maar hard roepen in promo’s hoe goed ze wel niet zijn…de beste, meest bekeken….nog nooit vertoond! Bah! Kijk mnaar Boer zoekt vrouw…..zie je geen promo’s van, geen voice-over die roept dat het het beste programma is en dat we dat pers√© moeten kijken….resultaat 4,5 miljoen kijkers! Daar kan Popstars en andere SBS6 pulp alleen maar van dromen….hoeveel keken er ook weer afgelopen zaterdag? Kleine 500.000?
    Dat is voor zo’n zender op primetime echt triest! Conclusie: Niet zoveel roepen, maar gewoon goede programma’s gaan maken. Niet jatten, maar zelf eens iets verzinnen. Hoogmoed begint bij de val!

Geef een reactie

TOP