Carnavalskrakers 2011: Danny van der Kracht – Eenmaal links, eenmaal rechts

by / donderdag, 13 januari 2011 / Published in Carnaval, CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De carnaval staat weer voor de deur en dus komen de feestplaten weer massaal op de markt. Lekker hossen en springen op gezellige meezingers.

Of het nu in Oeteldonk is of in Lampengat het is weer feest.

Danny van der Kracht bracht al veel platen uit. Zijn grootste succes is wel de plaat “Ik heb een koe.” Daarnaast maakte de feestzanger nummers als “Even fijn, bezig zijn” en “Zandzakken voor de deur.”

Naast feestzanger is Danny ook presentator. Hij presenteert op een radiostation een Nederlandstalige hitprogramma. Daarnaast is Danny van der Kracht freelance journalist van weekblad Party en schrijft over de Nederlandse sterren.

Danny heeft nu een nieuwe plaat uit. “Eenmaal links, eenmaal rechts” is een echte carnavalskraker uitgebracht door Blue Ocean Records. Hoewel het nummer een cover is maakte Danny samen met Olav Hesselmans de Nederlandse tekst van de feestkraker. Hesselmans is ook de producer van het nummer. Jan Doddema zorgde voor de arrangementen.

In de videoclip is te zien dat Danny op bezoek wil gaan bij een vrouw die hij op straat is tegen gekomen. Hij heeft haar gevraagd waar ze woont maar als hij die route volgt komt hij aan bij een bejaardentehuis.

“Eenmaal links, eenmaal rechts” is natuurlijk te downloaden en de videoclip kan je hier bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP