Single Jan Smit “Niemand zo trots als wij” Goud

De afgelopen vrijdag 7 januari verschenen single “Niemand Zo Trots Als Wij”, het nummer dat Jan Smit vol inspiratie schreef na de geboorte van zijn dochter Emma, is nu al goud. Smit ontving vandaag in Volendam de gouden award voor de verkoop van maar liefst 10.000 singles. “Niemand Zo Trots Als Wij“ verscheen in drie delen, waarbij een schat aan nieuwe tracks als bonus beschikbaar kwam.

Zo staan er bijvoorbeeld Engelstalige Smitliedjes op maar ook een livemedley van Bryan Adams songs, waarbij zijn zusje Monique ook van de partij is. Geheel tegen de huidige trend in scoort de 25-jarige Volendammer dus met fysiek singleproduct, een unieke prestatie!

Komende week is Jan Smit nog veelvuldig in de media te vinden ter promotie van zijn single. Zo staat hij vrijdag in The Voice Of Holland en zondag in Life 4 You.

Foto: Artist & Company

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP