Djumbo: Svenja verlaat meidengroep

by / dinsdag, 11 januari 2011 / Published in Kids, Nieuws

De populaire meidengroep Djumbo is uit elkaar, zangeres Svenja is uit de groep gestapt. De twee overgebleven leden zullen doorgaan met Djumbo in een nieuwe samenstelling.

De twee overgebleven meiden, Lotte en Lindsey, over de breuk: “Het liep de laatste tijd al niet meer lekker met Svenja. Uiteindelijk is de knoop doorgehakt en hebben we in de tussentijd gezocht naar een vervangster omdat we door willen met Djumbo. We hebben een nieuw Djumbo-lid gevonden en die willen we graag presenteren aan onze fans en media op zaterdag 15 januari in Eindhoven! We zullen het nieuwe Djumbo-lid op spectaculaire wijze onthullen in een magische show! Tot slot willen we Svenja danken voor haar inzet, we hebben een geweldige tijd meegemaakt met z’n drietjes! We wensen haar veel succes in de toekomst!”

In een Twitter bericht laat Svenja de fans weten: “Het klopt inderdaad dat ik de keuze heb gemaakt te stoppen met Djumbo. Na zeven mooie jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en wil ik verder groeien. Ik wil alle fans bedanken voor de fantastische jaren en ik wens de meiden en de nieuwe zangeres het allerbeste toe. Liefs, Svenja.”

Djumbo geldt al jaren als één van de grootste kinderacts van Nederland. Lindsy, Lotte en Svenja hebben met hun opvallende mix van Nederlands en Engels grote hits gescoord in de vorm van ‘Hide and seek’, Eyahe’, ‘Boya boya bay’ en ‘Chase’. Het trio staat bekend om de vele optredens in het land, de door jong en oud erg enthousiast ontvangen theatershows waarmee ze inmiddels elk theater in het land wel eens hebben aangedaan en de megashows op grote podia (Ahoy, IJsselhallen, Brabanthallen). Daarnaast waren ze te zien (of te horen) in de bioscoopfilms Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot en Alvin & The Chipmunks 2 en in de TROS programma’s Real Djumbo en Kies Je Ster. Recentelijk verscheen van de act het goed ontvangen album ‘Chase’, waarmee de act diverse keren ter promotie door heel Nederland trok.

Wie wordt het nieuwe Djumbo lid? – De presentatie van het nieuwe Djumbo-lid d.m.v. een magische act.

Foto credits: Woods Fotografie

Datum:             Zaterdag 15 januari

Aanvang:          13.00 uur

Locatie:            Zalencentrum Verspaandonk

Adres:              Kloosterdreef 84 te Eindhoven

Tickets:           € 7,50 p.p. via djumbo@lineupevents.nl of aan de kassa, zolang de voorraad strekt.

Klik HIER om het album Chase van Djumbo te bestellen.

Klik hier om naar alle columns van Djumbo te gaan.

Klik hier om naar alle Djumbo berichten op oranjemuziek.nl te gaan

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Djumbo te gaan en clips te bekijken.

Djumbo boeken? Klik hier voor meer info.

9 Responses to “Djumbo: Svenja verlaat meidengroep”

 1. Ik vind het heel erg djumbo om dat Svenja weg is Ik vind dat svenja terug moet

 2. Emma says : Beantwoorden

  Svenja moet terug samantha kan niet zingen Svenja moet terug

 3. halo met basje ik hep een vraag aanjumbo wij doen op 30juni een gerasverkoop in goeslarestraat in lummen wij koopen leezboeken en dvd en nog veel meer om 9uur iedereen is welkom daag van basje

 4. imane says : Beantwoorden

  ik mis svenja zo

 5. imane says : Beantwoorden

  svenja moet trug

 6. imane says : Beantwoorden

  echt jammer dat svenja weg is ik vond haar een van de mooiste meid maar ik heb ook liedjes van de niewe gezien eentje van S.O.S en nog anderen ik wil graag een mailtje trug als dat mogelijk is met al dat drukte en fans. gr imane

 7. Anoniem says : Beantwoorden

  svenja mioet terug de nieuwe kan niet zingen svenja wel

 8. Anoniem says : Beantwoorden

  ik ben anoniem

 9. Anoniem says : Beantwoorden

  ik vind samanta niet goed zingen

Geef een reactie

TOP