De hits van 2010 van Oranjemuziek.nl en Blue Ocean Records

by / woensdag, 29 december 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Zoals jullie wellicht weten heeft oranjemuziek.nl ook een eigen platenlabel. Het begon allemaal met JPR Music, later dit jaar is deze naam veranderd in Blue Ocean Records.

Was 2009 al een heel succesvol jaar voor Blue Ocean Records, in 2010 waren er nog veel meer hits voor het label van Ray Hardorff en Jakob Hut.

We zetten de noteringen van 2010 even op een rijtje.

Maart 2010:

In maart 2010 scoorde Angela Groothuizen een top 100 notering met het nummer “Bier en bitterballen” een gevoelige ode aan de overleden cabaretier Bert Klunder.

Het nummer kwam tot nummer 81 van Single top 100.  Het nummer is uitgebracht door Blue Ocean Records.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

In maart 2010 kwam de single “All your talk” van Popstars-finaliste Rebecca uit bij Blue Ocean records. De single bevat een full-version en een radio-mix. De track bereikte de 91e positie van de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Dezelfde maand kwam de single van Chris de Roo uit. “Ergens hier op deze wereld” werd uitgebracht door Blue Ocean Records. Het nummer stond 6 weken genoteerd in de Single top 100 en behaalde de 6e plaats van de hitlijst. Een vette top 10 hit voor Chris de Roo.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

April 2010:

In april 2010 was het de beurt aan Mark Fledderman. De zanger die vooral optredens had in Amsterdam scoorde nu een hit in de Single top 100. Blue Ocean Records bracht het nummer “Ik ben weer terug” op de markt en de track behaalde de 63e plaats van de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Juni 2010

Ray van der Heiden scoorde in juni 2010 een hit met “Geboren om bij jou te horen” uitgegeven door Blue Ocean Records. De single was de voorloper op het album welke in augustus is uitgekomen. De single bereikte de 75e plaats van de single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Feestband de Moeflons behaalde weliswaar de Single top 100 net niet maar stond wel een aantal weken genoteerd in de Nederlandstalige top 30. De single “Mooi is het leven” werd uitgebracht door Blue Ocean Records.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Rob Ronalds scoorde al een hele grote hit met “Haar rode lampie” geschreven door Ray Hardorff en Jakob Hut van Blue Ocean Records en door Pascal de Vormer. In juni 2010 werd het nummer omgetoverd tot een echte voetbalkraker voor het WK Voetbal met de titel “Wij gaan voor niemand aan de kant.” De track kwam uiteindelijk op nummer 84 van de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Juli 2010:

in Juli 2010 scoorde Blue Ocean Records een hit met een nummer van Remco van Veld “Papa.” de track stond 4 weken genoteerd in de Single top 100 met als hoogste positie nummer 46.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Augustus 2010:

In Augustus 2010 werd Sail Amsterdam gehouden. Blue Ocean Records bracht in het kader van dit evenement de track “De Havenblues” uit gezongen door Mark Enthoven. Het nummer behaalde de 74e plaats van de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Nadat we met Rob Ronalds in juni al een top 100 hit scoorde was het in augustus weer raak. Het nummer “Op de camping” van de zanger is geschreven door Ray Hardorff en Jakob Hut van Blue Ocean Records en Pascal de vormer. De track stond 6 weken genoteerd in de Single top 100 en behaalde de 20e plaats van de hitlijst.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Oktober 2010:

In oktober 2010 scoorde Angela Groothuizen een vette hit met “Niets blijft.” Het nummer is uitgebracht in het kader van borstkankermaand oktober. De opbrengst van de plaat gaat naar KWF Kankerbestrijding. De promotie is gedaan door Blue Ocean Records. Het nummer stond 7 weken genoteerd in de Single top 100 en kende als hoogste positie nummer 13 waar Angela twee weken bleef staan. Ook behaalde het nummer de 3fm Mega top 50 (nummer 26) en de tipparade van de Nederlandse top 40 (nummer 5.) Momenteel staat het nummer op nummer 1 in de Serenity Mega Charts. De track zorgde voor meer dan 11.000 nieuwe donateurs voor KWF Kankerbestrijding.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

November 2010

In November 2010 was de landelijke tv-actie “Sta op tegen kanker. Alain Clark, Boris, Glennis Grace, Dewi, Edsilia, Nikki en Stevie Ann namen het nummer “Just stand up” op. De promotie werd gedaan door Blue Ocean Records. Omdat het hier een gratis download betreft komt het nummer niet in aanmerking voor de hitlijsten. Het nummer werd opgepikt door vrijwel alle landelijke media.

Downloaden via: www.staoptegenkanker.nl

In November/December 2010 scoorde Pascal de Vormer een hit. Pascal die liedjes maakte voor o.a. Rob Ronalds, Danny Nicolay, Rob Zorn en Dario heeft met “Denk niet dat ik niet aan je denk” nu zelf een hit te pakken. Het nummer uitgebracht door Blue Ocean Records staat momenteel nog in de Single top 100 in de 5e week notering. De plaat kende als hoogste positie nummer 60.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Wil je jouw single ook laten uitbrengen door Blue Ocean Records? Dat kan.

Voor info over prijzen, mogelijkheden klik HIER

voor contact met Blue Ocean Records mail je naar info@blueoceanrecords.nl

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.

TOP