Jolanda Zoomer wil 15 kilo afvallen in 2011

by / vrijdag, 24 december 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Zoals elk jaar zal er in menig sportschool een flinke inschrijvingsboost ontstaan in januari

Ook zangeres Jolanda Zoomer, die onlangs succesvolle hits scoorde met “Ik Wil Zo Graag Altijd (Met Jou Samen Zijn)” en “Weer In De Wolken”, heeft zo haar goede voornemens. Ze is namelijk vastbesloten om vijftien kilo af te vallen.

Over niet al te lange tijd wil de zangeres op haar streefgewicht zitten. Een harde strijd, maar als Jolanda iets voor ogen heeft, gebeurt het volgens haar ook.

“Afgelopen week merkte ik op: ik barst overal uit. Ik ben in mijn auto gestapt, naar Excellent Fit & Design Breda geracet en riep ‘hellup’. Want ik heb mezelf weer compleet laten gaan.” aldus de sympathieke zangers.

Jolanda heeft gesport met haar personal trainer Harry Seriese van Excellent Fit & Design. “Ze hebben een op maat gemaakt trainingsprogramma, inclusief deskundig voedingsadvies. Sporten heeft vele voordelen, het verbeteren van de gezondheid, gecontroleerde gewichtsafname, verminderen van stress en natuurlijk het verbeteren van de conditie.” aldus de sympathieke zangeres.

Harry Seriese, de personal trainer, zorgt ervoor dat Jolanda zo effectief en verantwoord mogelijk traint. Jolanda wil er immers zeker van zijn dat haar persoonlijke doelstellingen worden gehaald.
Volgens Jolanda zorgt de personal trainer ervoor dat je enthousiast blijft en gemotiveerd.

Klik op de button om de single van Jolanda Zoomer te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP