Een ouderwetse Hollandse winter voor Gijs de Vormer en Jan van Est

by / vrijdag, 24 december 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Kerst 2010, Nederland is omgetoverd tot een winterwonderland. Kinderen houden een sneeuwballen gevecht, vervaardigen sneeuwpoppen compleet met hoed en een neus van een wortel. Hoewel het binnen lekker warm is schaatsen buiten de mensen op de gracht. En wellicht dat er in 2011 eindelijk weer een Elfstedentocht verreden wordt.

Kortom het is winter!.

Tijd voor Gijs de Vormer om het nummer “Een ouderwetse Hollandse winter” dat hij jaren geleden uitbracht als album-stuk, nu op single uit te brengen. Met dit Hollandse weer kan een hit immers niet uitblijven.  Hij maakte er een winterse videoclip bij en………

Tja dat dit wel eens een strenge winter kan gaan worden dat zal Jan van Est ook gedacht hebben. Hij wilde al drie jaar het nummer “Een ouderwetse Hollandse winter” op single uitbrengen maar elke keer kwam er wel wat tussen. Maar met dit weerbeeld was het eindelijk zover. Hij stak het nummer geschreven door Peter de Wijn in een nieuw jasje, maakte een clip en bracht het nummer via ABC Entertainment op de markt.

Zonder dat ze het van elkaar wisten hebben dus Gijs de Vormer en Jan van Est dezelfde single uit.

Nu er twee platen op de markt zijn moet dit dus wel een ouderwetse Hollandse winter worden…… Laat de Elfstedentocht maar komen. Zowel de single van Gijs de Vormer als die van Jan van Est kan ja natuurlijk downloaden. De videoclips staan online en kan je hier bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button om de single van Gijs de Vormer te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Jan van Est te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP