Column: Djumbo gaat uitrusten na hectische periode

by / vrijdag, 24 december 2010 / Published in Column Djumbo, Nieuws, Oranje Column

WE GAAN EVEN UITRUSTEN!

Tjonge jonge wat hebben we het koud gehad de laatste paar weken! We waren door heel Nederland op tour met de Coca-Cola truck. Van 8 t/m 23 december zijn we kriskras door heel Nederland gesjeesd. Maar het was wel heel gezellig en leuk hoor. Elke keer als we aan kwamen stond er een compleet kerstdorp klaar, inclusief tientallen knipperende witte kerstbomen, houten huisjes met soep, hotdogs, thee, koffie en warme chocomelk met marshmellows erin, hmmm lekker hoor! En natuurlijk stond de wereldberoemde Coca-Cola truck ook elke keer klaar. Wat mooi om die te zien staan met al die lampjes….

De Kerstman opende de show elke dag, samen met DJ Bee en dan mocht Wendell een paar leuke kerst liedjes zingen. Voor de show hadden we een doos met kerstballen gesigneerd en Wendell gooide de eerste al direct in het publiek. DJ Bee deed vervolgens nog wat liedjes om op te warmen en gaf nog wat kerstballen weg. Daarna was het al snel de beurt aan ons om in de kou, het publiek aan het zingen, dansen en springen te krijgen. Natuurlijk zongen we onze vetste hits, maar ook onze nieuwe kerstnummers ‘Merry x-mass’ en ‘X-mass every day’. Degene die het beste meezong en –sprong kreeg natuurlijk altijd een presentje. Daarna was het signeren geblazen, handjes schudden en op de foto met iedereen. Dan weer snel de warme auto in op weg naar huis of een volgende show.

Mocht je de tour nou gemist hebben en je wilt de kerstsingle toch hebben: download hem dan.

Klik op de button om de kerst single van Djumbo te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de kerst single van Djumbo te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Wil je ons in de gaten houden? Check dan www.djumbo.com, www.djumbo.hyves.nl en www.twitter.com/djumbomusic


Lieve iedereen: hele fijne kerstdagen en alvast een hele mooie jaarwisseling! Hopelijk tot snel in 2011!

Dikke knuffels,

Lindsy, Lotte & Svenja

Klik HIER om het album Chase van Djumbo te bestellen.

Klik hier om naar alle columns van Djumbo te gaan.

Klik hier om naar alle Djumbo berichten op oranjemuziek.nl te gaan

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Djumbo te gaan en clips te bekijken.

Djumbo boeken? Klik hier voor meer info.

TOP