Gratis naar het kerst concert van Hind zondag 26 januari 2010 Panama Amsterdam

by / dinsdag, 21 december 2010 / Published in Column Hind, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws, Oranje Column

Hallo Oranjemuziek lezers,
Sinds de release van mijn nieuwe album heb ik een hoop spannende dingen meegemaakt. Optredens door het hele land, interviews, fotoshoots, een reis naar Hamburg voor het geven van een seminar over SellaBand, etc.

Laat ik beginnen met alle hartverwarmende reacties over het album! Dat doet mij natuurlijk heel erg goed om te horen, dank ook aan jullie. Via alle kanten krijgen we deze binnen, via de mail van believers, mijn fanbase, Facebook, Twitter, Hyves, relaties en journalisten.

Zoals jullie misschien wel weten brachten we met de release van de nieuwe cd de single:  “Don’t leave me behind uit”. Inmiddels zijn er ruim 2 maanden verstreken en zijn we met het team aan het bepalen wat de nieuwe single moet worden. In januari/februari 2011 zullen wij startten met de promotie ervan. Nu  ben ik nieuwsgierig naar de mening van de  Oranjemuziek lezers. Wat vinden jullie een mooie single: Crosspop, Stay of I want it? Op mijn Facebook fansite: http://tinyurl.com/3y4ffhg kun je de liedjes beluisteren. Mail naar hind@hind.nl om te vertellen welke single jij het meest geschikt vindt en waarom!

Ook brachten we een bezoek aan Hamburg op uitnodiging van de eigenaar van Sellaband, Michael Bogatzki. Hij vroeg ons om in het kort iets te vertellen over het proces van het album budget. Verschillende onafhankelijke platenmaatschappijen waren aanwezig om te praten over het fenomeen: Crowd funding. Ik vond het erg interessant om te horen wat er allemaal gaande is in de muziekindustrie en welke wegen bepaalde platenmaatschappijen en independents moeten bewandelen en met deze mensen in gesprek te raken.

Kerstmis komt dichtbij en zo stond ik 2 weken geleden in de kou op het plein in Deventer kerstliederen te zingen met een fantastisch orkest. Samen met mijn collega’s Edsilia Rombley, Thomas Berge en Ernst Daniel Smidt hebben we een ontzettend leuke avond gehad. Dit bijzondere kerst concert wordt uitgezonden op 25 december op de EO (Ned 1) om 18.05.

Op 2e kerstdag geef ik een speciaal concert met mijn band in de Panama in Amsterdam. Wil jij hierbij zijn?! Stuur dan gauw een mail naar: management@hind.nl Samen met Oranjemuziek geven we 5 kaarten voor 2 personen weg (gastenlijst) .

Via deze weg wil ik alle Oranjemuziek lezers een gezellige warme kerst toe wensen en dat 2011 een prachtig jaar mag worden!

Liefs,

Hind

Kaarten voor het concert van Hind zijn natuurlijk ook gewoon te koop.

Klik hier om kaarten voor het concert te kopen.

Klik HIER om het album Crosspop van Hind te bestellen.

Klik HIER en download Don’t leave me behind van Hind.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Hind te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Hind te gaan.

Hind boeken? Klik hier voor meer info.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle columns van Hind op oranjemuziek.nl te gaan.

TOP