ZingendNederland.nl start vrijdag 21 januari 2011 talentenjacht in Lunteren

by / zondag, 19 december 2010 / Published in Nieuws

ZingendNederland Entertainment is opzoek naar het nieuwe talent van  Nederland. Daarom gaat ZingendNederland op vrijdag 21 Januari van start met de ZingendNederland Talentenjacht 2011.Deze talentenjacht zal gehouden worden in Café / Zaal De Prinsenhof te Lunteren. Er zijn 4 voorrondes en wel op 21 Januari, 11 en 25 Februari en op 11 Maart. De halve finale zal gehouden worden op vrijdag 25 Maart en de grote finale op zondagmiddag 3 April 2011.

De winnaar van onze talentenjacht krijgt een complete Cd-single Productie.Er word een nieuw eigen liedje voor je gemaakt en opgenomen in de studio van Ger Oerlemans in Alkmaar, tevens zal er van het liedje een bijpassende videoclip gemaakt worden door Karl van Kaska Producties en zal ZingendNederland ervoor zorgen dat er een Cd-single geperst gaat worden. Tevens zullen ze de single landelijk gaan pluggen bij de radio en TV zenders van Nederland en zal de single overal officieel worden aangemeld voor o.a. de hitlijsten. Natuurlijk komt je liedje ook op alle legale download websites te staan.

Je kunt je nu opgeven om mee te doen aan deze talentenjacht.Stuur een email naar info@zingendnederland.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer dan krijg je zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier toegestuurd.

Doe mee en word het nieuwe talent van Nederland in 2011 !!

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP