Dirty Dutch Fallout (Foto)

by / zondag, 19 december 2010 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws

Zawdi MC, Ryan Marcianno, Sunnery James & Quintino @ Dirty Dutch Fallout 2010

Zawdi MC, Ryan Marcianno, Sunnery James & Quintino @ Dirty Dutch Fallout 2010

AMSTERDAM – De RAI in Amsterdam was vanacht het toneel voor de 3e editie van Dirty Dutch Fallout, het concept van DJ Chuckie. Tal van bekende DJ’s draaiden hun set. Onder de bekende namen onder andere Sunnery James & Ryan Marcianno, Quintino, Hardwwell,  Michael Mendoza en Erick E. Daarnaast bekende MC’s als MC Ambush en Zawdi MC.

Dat dit niet alleen een feestje is voor partygangers, maar ook voor DJ’s bleek wel uit het feit dat er ook talrijke DJ’s in de zaal rondliepen, om te luisteren en dansen op de klanken van collega DJ’s.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP