Column de Meiden uit Leiden Kerst 2010

by / zondag, 19 december 2010 / Published in Meiden uit Leiden, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Oranje Column

Hallo Lieve mensen

Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij meiden zijn net weer terug uit Oxford…..waar wij de eer hadden te dansen met Freddy Mercurry Look a Like. Voor ons was het weer een bijzondere ervaring.Geen nederlandstalig dit keer maar rock and roll op Grazy little thing. Maar dat ging ons ook prima af hoor wij houden van dansen en muziek …..dus geen probleem.

De maand oktober was superrrrrrrrrrrr druk voor ons……………natuurlijk met Leidens ontzet op 3 oktober. Maar ook waren wij bij een cd presentatie van een ontzettend leuke zangeres.Ook zijn wij meiden naar het Megapiratenfestijn geweest wat superrrrrrrrr gezellig was en echt Mega groot.

En nu is het al weer december …..de tijd van huiselijke kerstsferen, de ballen en de piek en een heerlijk ruikent boompje. Zachtjes klinkt op de achtergrond “I’m dreaming of a white Christmas.”

Wij denken terug aan weer een mooi jaar ……………mischien waren er iets minder feestjes voor ons. Gewoon omdat we het prive ook heel druk hadden. Maar wij blijven gewoon gezellig iedere week oefenen en doen ons dingentje voor wie het maar wil.

Wij nemen een drankje op een mooie jaar en wie weet wat 2011 voor ons in petto heeft. Wij laten ons verrassen.

Voor iedereen heel veel plezier met de Kerst en maak ook 2011 weer tot een super gezellig gezond liefdevol feest.
Veel liefs,

De Meiden Uit Leiden

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

TOP