Berk Music meest succesvolle label Sterren.nl Top 20 2010

by / zondag, 19 december 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

Met artiesten als Stef Ekkel, Django Wagner, Willem Barth, Gebroeders Ko, Jolanda Zoomer, Dirk Meeldijk en vele anderen is het Eindhovense label Berk Music de meest succesvolle platenmaatschappij in de Sterren.nl Top 20 van 2010. Het is al voor het derde achtereenvolgende jaar dat het platenlabel het meest succesvolle label is van de hitlijst van Tros Sterren.nl

Dit jaar behaalde Berk Music maar liefst 34 hitnoteringen, waaronder twee nummer één hits met “Geef Mij De Sleutel Van Jouw Voordeur” van de Gebroeders Ko en “Lieve Heer Heb Medelij” van Willem Barth. De hoogste notering in de jaarlijst is eveneens van de Gebroeders Ko, die met hun single “Helikopter” op de vierde plaats staan in de Sterren.nl Top 100 jaaroverzicht van 2010.

De meest succesvolle Berk Music artiest is Django Wagner. Hij stond in 2010 met maar liefst vijf singles genoteerd in de hitlijst waarvan “Mijn Naam Dat Is Marina” het meest succesvol was.

Hiermee heeft Berk Music met ruime voorsprong het grootste marktaandeel in het Nederlandstalige segment. De Sterren.nl Top 20 wordt samengesteld door Hitlijstexpert aan de hand van de verkoopcijfers van de detailhandel en van officiële downloadgegevens. De hitlijst is een van de meest toonaangevende hitlijsten van Nederland op het gebied van Nederlandstalige muziek en wordt wekelijks uitgezonden door Sterren.nl en bij de TROS op Nederland 1 en diverse regionale omroepen. (voor meer informatie: www.berkmusic.nl)

Klik op de button om de single van Django Wagner te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Django Wagner te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en meer nummers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP