Clubtour Jurk! samen met Marco Borsato

by / vrijdag, 17 december 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

UTRECHT – Het voorprogramma van de Clubtour van Jurk! in Tivoli Utrecht werd deze keer verzorgd door niemand minder dan Marco Borsato. De zanger had veel plezier en zijn nummers werden door het publiek uit volle borst meegezongen. Ook Jurk! zorgde voor een waar festijn en dat terwijl Jeroen van Koningsbrugge geveld was voor de griep. Toch stelde hij het publiek niet teleur en stond hij gewoon op het podium. Soms hevig transpirerend en veel water drinkend wist hij toch het einde van het optreden te bereiken.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP