Alex West – Mama nieuwe single en videoclip

by / vrijdag, 03 december 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De single “MIjn beste vrienden” was terug te vinden in de zomer top20 van 2009 en met z’n single “Melodie” stond Alex West in diverse Nederlandse en Belgische hitlijsten. Reden temeer om Frank van Etten nogmaals te vragen een nummer voor hem te schrijven. Het resultaat is een prachtig en gevoelig nummer, getiteld “Mama”. Naast een Nederlandstalige vertolking verschijnt er ook een Duitstalige versie die hij ongetwijfeld tijdens de feestweek in Westendorf zal zingen.  Zijn status als zanger en entertainer vestigde Alex een aantal jaren geleden aan de “Costa Brava”.

Als geluidstechnicus ging hij op tournee en tijdens afstellen van de apparatuur en inzingen bleven zijn zangkwaliteiten niet onopgemerkt. Met als gevolg dat hij langs deze Spaanse badplaatsen zijn visitekaartje als zanger kon afgeven. Terug in Nederland won Alex de ene talentenjacht na de andere. In juli 2007 is hij uitgeroepen tot feestzanger in de Après skihut te Rotterdam. Nu zingt hij door heel Nederland en Vlaanderen en heeft goede naamsbekendheid gekregen tussen artiesten als Wolter Kroes, Jan Smit, Stef Ekkel, Gebr. Ko en Jannes.

Klik HIER om Mama van Alex West te downloaden.

Klik HIER om Mama van Alex West te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP