Eric Dikeb 7 december in Britains Got Talent

by / donderdag, 02 december 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

Radio 3 FM dj en ex Big Diet klant Erik Dikeb heeft  ook in Engeland een gigahit met zijn Pizzahut-lied gescoord. De Britse natie is als een blok gevallen voor het nummer over de verschillende fastfood ketens die ons land rijk is. Het liedje van componist, zanger en 3FM-deejay Eric Dikeb is zelfs op de tweede plaats in de Engelse hitlijsten binnengekomen. Het nummer is in Engeland uitgebracht onder de naam The fastfoodsong. Met zijn notering heeft Dikeb onder meer zangers R-Kelly, Busta Rhymes en Justin Timberlake en zangeressen Mariah Carey, Christian Aguilera en Shania Twain achter zich gelaten. Ook de clip is een groot succes in Groot-Brittannië; The fastfoodsong was het meest aangevraagde nummer op de Engelse Box.

Na het wereldwijde grote succes van het ‘Pizzahut-lied’ heeft Eric jarenlang geteerd op zijn Apres-ski repertoire. Voor Eric wordt het tijd om zijn horizon eens te verbreden en wat is nu een betere start dan bij de allergrootste talentenjacht. Vandaag is de uitnodiging een feit geworden.  Op dinsdag 7 december aanstaande zal Eric deelnemen aan Britains Got Talent en zich onderwerpen aan het kritische oordeel van het meest gevreesde jurylid, namelijk Simon Cowell. Aankomend weekend reist Eric naar Londen af. De talentenshow leverde eerder mega successen af, zoals Paul Potts en Susan Boyle. Eric gooit zijn Apres-ski hits tijdelijk overboord en hoopt de jury te kunnen verrassen met een geheel andere genre.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP