Gebroeders Ko geven aftrap Ronalds McDonald Actie

by / woensdag, 01 december 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Maandagochtend hebben de Gebroeders Ko op de basisschool De Vonder in Raamsdonksveer het startsein  gegeven voor de Dael Ó Ring actie , dus de 260 basisschool leerlingen slaan de komende week als een gek aan het puzzelen. Alle kinderen ontvingen uit handen van de Gebroeders KO 4 breinbrekende  Dael Ó Ring spellen die zij moeten oplossen voor het goede doel : Het Ronald McDonald Kinderfonds.


Voor elk spel dat zij vrijdagochtend 11.30 uur opgelost inleveren , dus de ring van het stokje , doneert de speelgoeduitgever en bedenker ( Cor Vissers uit Raamsdonksveer ) 5 extra spellen aan het fonds dat een helpende hand bied aan zieke en gehandicapte kinderen en hun families.

De actie is een initiatief van 4 kinderen van de school die samen met de Gebroeders Ko het startsein gaven voor de actie , die hopelijk aanstaande vrijdag succesvol wordt afgesloten.

Klik op de button om Daeloring te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en meer nummers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP