Exclusief concert Guus Meeuwis

by / woensdag, 01 december 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Guus Meeuwis @ Sky Radio Showcase

Guus Meeuwis @ Sky Radio Showcase

HILVERSUM – De afgelopen weken konden de luisteraars van Sky Radio kans maken om een exclusief concert van Guus Meeuwis bij te wonen. Iedere keer als er een nummer van de Brabantse zanger op het radiostation te horen was, konden de luisteraars een sms versturen om daarmee één van de felbegeerde kaarten te bemachtigen.

Zondagmiddag 28 november was het zover: de prijswinnaars konden luisteren naar tal van bekende nummers, die op een intiem concert ten gehore werden gerbacht. De sfeer zat er al snel goed in en de meeste bezoekers vonden het dan ook jammer dat het concert na een uur al weer ten einde was.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP