Bodyguards Lady Gaga “mishandelen” fotograaf

by / maandag, 22 november 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Een Deense fotograaf heeft aangifte gedaan tegen de bodyguards van Lady Gaga. Dit meldt Novum. De bodyguards zouden de fotograaf hardhandig hebben laten weten dat de diva niet gediend is van paparazzi.

Lady Gaga was in een muziekstudio in Kopenhagen. Toen Gaga naar haar hotel wilde gaan wilde de fotograaf van het tijdschift SE&HOR een kiekje van de zangeres maken. Toen de fotograaf het gezelschap achtervolgde werd hij aangevallen door vier kleerkasten, daarbij zou ook pepperspray gebruikt zijn.

Lady Gaga is eind deze maand te zien in Nederland. Dan geeft ze twee concerten in Ahoy Rotterdam.

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Door: oranjemuziek.nl

Foto©: Kate Green (Flickr) Creative Commons

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP