Wintersprookje Rembrandtplein Amsterdam

by / zondag, 21 november 2010 / Published in Nieuws, Radio

Het Rembrandtplein in Amsterdam is van 19 november tot en met 2 januari omgetoverd in een wintersprookje. De schaatsbaan van 600 m² vormt het bruisende middelpunt van Winterland Amsterdam.

Het hele plein is aangekleed in een sfeervolle winterdecoratie met verlichte kerstbomen, sneeuwpoppen, een nostalgische Winterland Carrousel, een kerstmarkt en een kersttrein voor de kinderen, die wordt voortgetrokken door rendieren.

“In samenwerking met RADIONL en het Amsterdam Toerisme en Congres Bureau zijn we erin geslaagd om in Amsterdam een winterspektakel neer te zetten dat je nergens anders aantreft”, zegt Rene Duursma van Stichting Winterland Amsterdam. “Het Rembrandtplein in Amsterdam is dit jaar de gezelligste winterbestemming van Nederland.”

Naast het RADIONL Winterland Café, waar de glühwein en warme chocolademelk uiteraard niet ontbreken, organiseert RADIONL verschillende activiteiten op het Rembrandtplein. Zaterdagmiddag gaat Coole Piet Diego vanaf 16.00 uur een aantal pieten leren schaatsen op de ijsbaan van Winterland Amsterdam op het Rembrandtplein. “Het wordt steeds gladder op de daken en steeds eerder koud en daarom is er op de Pietenschool in Spanje een extra onderdeel toegevoegd”, legt de Coolste Piet van Nederland uit, “alleen hebben we in Spanje geen ijsbaan om te oefenen en daarom doen we het in Amsterdam.”

RADIONL is de commerciële radiozender die 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt met Nederlandstalige meezingers van toen en de hits van nu. Kijk voor meer informatie op www.radionl.fm

Foto©: RadioNL

Nummers Downloaden? Klik HIER EN GA NAAR DE DOWNLOADSHOP

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP