RadioNL Nederlandstalige top 30 week 46 2010

by / vrijdag, 19 november 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Net als vorige week staat René Froger met ‘K heb je lief op nummer 1 in de RadioNL top 30. De hitlijst met de lekkerste Nederlandstalige hits van dit moment. De plaat staat alweer 6 weken genoteerd in de charts van de populaire radiozender.

Dennie Christian stijgt deze week door van nummer 5 naar plaats 2 met “Mijn mooiste gedachte.” Willem Barth levert een plaatsje in en zakt van 2 naar 3 met “Lieve heer, heb medelij.”

Deze week geen echte mega-stijgers in de hitlijst. Wel maken Frank Verkooyen “Kom in mijn armen” van 12 naar 9 en Peggy Mays “Ik ben weg van jou” van 14 naar 10 hun opwachting in de top 10.

De hoogste binnenkomer is “Doe de Daeloring” van Gebroeders Ko. Het feestnummer knalt binnen op nummer 6.

De andere nieuwkomers zijn: “Oh wat een Feest!” van Coole Piet Diego en Mary Poppins op 11, “Geef mij jouw lach” van Peter Beense op 16, Jettie Pallettie met “Waar zijn de mannen” op 23, “Ik geloof nog steeds in jou” van Henk Dissel op 24, En “Ik ben blij dat ik je weer zie” van Vanessa op 29.

De RadioNL Top 30 is elke vrijdag te beluisteren op de zender tussen 15:00 en 18:00 uur. Je kan dit doen via de player links op deze site, maar natuurlijk ook via de kabel en de ether.

Kijk op radionl.fm voor de frequenties.

Klik hier om de hele lijst van de RadioNL top 30 te bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Nummers Downloaden? Klik HIER EN GA NAAR DE DOWNLOADSHOP

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP