Liever Kwijt dan Rijk nieuwe single Friese band Blinder

by / donderdag, 18 november 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Deze keer is het de Friese band BLINDER die hoge ogen gooit met hun eerste single “Liever kwijt dan rijk.” De single werd een paar weken geleden uitgebracht door het label Diesel Joy Records.De afgelopen week werd de plaat al op veel airplaylijsten toegevoegd en stromen de positieve reacties binnen.


Een aantal maanden geleden kwam de band in contact met Jerry Anholt , eigenaar van Diesel Joy Records & Management.Deze naam kennen we als zijnde de manager van o.a. Dewi , Tim Douwsma , Die Twa en vele andere succesvolle artiesten. Met name valt het op dat dit management & label veel Friese artiesten een kans geeft om zich zelf te laten zien. “ Ook deze Friese artiest behaald weer het nodige succes “ aldus Jerry Anholt.

“ Ik hoorde veel potentie toen ik hen tegen kwam in een oefenruimte. Ik ben toen met ze gaan praten en we hebben een plan gemaakt , gelukkig pakt dit goed uit.” Inmiddels word de plaat al veel gedownload en ik zie al de eerste voortekenen dat de plaat de hitlijst gaat halen! De bandleden genieten van het succes maar blijven de Friese nuchterheid bewaren ,
“ we zien wel hoe het allemaal verder gaat , voorlopig gaat het geweldig !” aldus de leadzanger.

Bron en foto© DJR MEDIA

klik op de button om de single van Blinder te downloadenDownload de track DRM-vrij!

klik op de button om de single van Blinder te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en meer nummers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP