Foto’s videoclip Django Wagner – Ik kom naar huis (Met Kerstmis)

by / donderdag, 18 november 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Onlangs werd bekend dat Django Wagner met “Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis)” een heuse kerstsingle heeft opgenomen. Zojuist zijn ook de opnames afgerond van de sfeervolle videoclip bij deze single. De fans moeten nog eventjes geduld hebben voordat deze clip op TV te zien zal zijn, maar krijgen door middel van de eerste foto’s alvast een voorproefje. Aan “Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis)” werd meegewerkt door het Belgische gospelkoor Akkoord.

Django kan terugkijken op een enorm succesvol jaar, en zit alweer vol plannen voor 2011, waarin onder meer een splinternieuw album zal verschijnen van deze sympathieke zanger. Hiermee zal Django Wagner laten zien dat hij beslist een blijvertje is.

Foto’s©: Berk Music

Klik hier op de button om de laatste single van Django te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en meer nummers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP