Tessa Sunniva en Rev’n Ros single nummer 1 voor Kinderhulp

by / dinsdag, 16 november 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Rev’n Ros ( bekend van TV X Factor) en Tessa van Tol ( So you wanne be A Popstar) maken CD singel “Nummer 1” voor Kinderhulp en performen deze tijdens Actie Pepernoot in Amsterdam op 17-11-2010. De opbrengsten van de singel gaan naar Nationaal Fonds Kinderhulp.

De hoofdmoot van deze dag is natuurlijk de samenwerking van Nationaal Fonds Kinderhulp met Converse en de bekendmaking van Rev’n Ros als ambassadeurs. Converse gaat namelijk op 17-11-2010 een recordpoging breken door de grootste schoen van de wereld ten toon te stellen op het Beursplein in Amsterdam. Hierdoor zullen ze een plaats veroveren in het Guinniss book of records. Er gaat nog veel meer gebeuren op deze dag wat u gewoon niet mag missen. Iedereen is welkom en voor de kinderen zijn er tal van bezigheden om steun te geven aan de Kinderen in Nederland die een beetje gewoon geluk wel kunnen gebruiken. Rev’n Ros en Tessa zullen de handen ook uit de mouwen steken en hierbij helpen.

Foto©: Nationaal Fonds Kinderhulp.

Tessa Boeken? Klik HIER voor meer informatie.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Tessa te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Tessa te gaan.

TOP