Coole Piet Diego leert pieten schaatsen in Amsterdam

by / dinsdag, 16 november 2010 / Published in Kids, Nieuws, Radio

Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag voet aan wal gezet en dat betekent ook dat de coolste en beroemdste piet van Nederland – Coole Piet Diego – weer in het land is.

Onder supervisie en op de muziek van Coole Piet Diego gaat op zaterdag 20 november een groot aantal pieten leren schaatsen op de ijsbaan van Winterland Amsterdam op het Rembrandtplein. “Het wordt steeds gladder op de daken en steeds eerder koud en daarom is er op de Pietenschool in Spanje een extra onderdeel toegevoegd”, legt de Coolste Piet van Nederland uit, “alleen hebben we in Spanje geen ijsbaan om te oefenen en daarom doen we het in Amsterdam.” De pieten stappen zaterdag vanaf 16.00 uur op de schaats.

RADIONL is een commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers. Voor meer informatie kijk op www.radionl.fm

Foto©: RadioNL

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP