Django Wagner komt met kerstsingle “Ik kom naar huis” (Met kerstmis)

by / vrijdag, 12 november 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Binnenkort verschijnt “Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis)”, de speciale kerstsingle van Django Wagner, waar de fans reikhalzend naar uitkijken. Op deze single zal een speciale kerstboodschap van Django staan, gericht aan zijn fans.

Django Wagner beleefde het afgelopen jaar zijn grote doorbraak. Na het succes van Django’s debuutalbum, welke maar liefst 5 hitsingles opleverde, werkt Django momenteel in de studio aan zijn tweede album. Zijn debuutalbum “Kali” heeft inmiddels bijna de gouden status bereikt en stond maar liefst 41 weken in de Album Top 100.

Op dit moment staat de huidige single “Ik Geniet Zo Van Het Leven” hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten.

Klik hier op de button om de laatste single van Django te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en meer nummers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP