Just Stand Up Sta op tegen Kanker gratis downloaden

by / maandag, 08 november 2010 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie
Alain Clark, Boris, Glennis Grace, Dewi, Edsilia, Nikki en Stevie Ann zingen het nummer “Just stand Up” dit t.b.v. KWF Kankerbestrijding. De artiesten zullen woensdag 10 november 2010 samen met speciale gast Waylon op het podium staan tijdens de show Sta op tegen Kanker bij de Avro op Nederland 1 en het lied ten gehore brengen.

De uitzending begint om 20:30 uur.

Je kan het nummer gratis downloaden.

Klik hier om Just stand up te downloaden.

Omdat dit een gratis download betreft komt dit nummer niet in aanmerking voor de Single top 100, wil jij KWF Kankerbestrijding toch aan een dikke hit helpen download dan ook even “Niets blijft” van Angela Groothuizen. De gehele opbrengst van de single gaat naar KWF Kankerbestrijding. Het nummer staat momenteel nummer 13 in de hitlijst. Het zou mooi zijn dat met jouw steun”Niets blijft” van Angela Groothuizen vrijdag in de top 10 staat.

Klik op de button om Niets blijft van Angela te downloadenDownload de track DRM-vrij!

TOP