Benefietsingle Just Stand Up voor Sta op tegen Kanker

by / donderdag, 04 november 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Radio, Release Clips, TV Clips

Alain Clark, Boris, Glennis Grace, Dewi, Edsilia, Nikki en Stevie Ann doken vorige week de studio in voor KWF Kankerbestrijding. Samen namen ze het nummer ‘Just Stand Up’ op, die door songwriter Eric van Tijn van een nieuw arrangement werd voorzien. In de grote fondsenwervende live show ‘Sta op tegen kanker’ dat de AVRO op woensdag 10 november uitzendt, brengen zij dit nummer samen met speciale gast Waylon op het podium ten gehore. Edwin Evers krijgt maandag 8 november om 09.15 uur de primeur. Een aantal van de artiesten zijn exclusief te gast bij Radio 538 om het nummer voor het eerst live te zingen. Daarna is ‘Just Stand Up’ direct voor iedereen gratis te downloaden via www.staoptegenkanker.nl.

Just Stand Up is een cover van de Amerikaanse charity single die werd geschreven door Antonio Reid en geproduceerd door  Kenny ‘Babyface’ Edmonds. Amerikaanse topartiesten als Mariah Carey, Beyonce, Mary J. Blige, Rihanna en Fergie zorgden in 2008 voor een ware sta-op-beweging tijdens de eerste Stand Up To Cancer tv-uitzending die werd uitgezonden door ABC, CBS en NBC. Het nummer deed het verbazingwekkend goed in de Amerikaanse iTunes lijst.

Vanaf 10 november zetten we in Nederland dezelfde beweging in gang. Met dezelfde doelstelling: samen opstaan tegen kanker, om deze vreselijke ziekte zo snel als mogelijk terug te dringen. Muziekproducers en componisten Eric van Tijn en Jochem Fluitsma hebben het nummer speciaal bewerkt voor KWF Kankerbestrijding. “Als je iets kunt bijdragen in de strijd tegen kanker, moet je dat doen”, aldus Van Tijn. “De samenstelling van de groep zangers en zangeressen is te gek. Als iedereen vanuit het diepst van zijn ziel zingt, dan wordt het erg mooi en ontroerend.

Sta Op Tegen Kanker is woensdag 10 november van 20.30 – 22.00 uur live te zien vanuit het Agora Theater in Lelystad bij de AVRO op Nederland 1. De productie is in handen van I Care Producties.

Omdat dit een gratis download betreft komt dit nummer niet in aanmerking voor de Single top 100, wil jij KWF Kankerbestrijding toch aan een dikke hit helpen download dan ook even “Niets blijft” van Angela Groothuizen. De gehele opbrengst van de single gaat naar KWF Kankerbestrijding. Het nummer staat momenteel nummer 13 in de hitlijst. Het zou mooi zijn dat met jouw steun”Niets blijft” van Angela Groothuizen vrijdag in de top 10 staat.

Klik op de button om Niets blijft van Angela te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Niets blijft van Angela te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP